Αγαπητοί Συνάδελφοι,

   Συμμετέχοντες και μη στην Γ.Σ. και στις Αρχαιρεσίες του Ο.Σ. Πέλλας στις 3-4-2022.

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους τις διαδικασίες, σε όσους συμμετείχαν σε αυτές ως υποψήφιοι και στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής. Θερμά συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες στα όργανα του Συλλόγου, τακτικά και αναπληρωματικά μέλη και προτροπή σε όλους για ευρύτερη συμμετοχή στις διαδικασίες. Η αλήθεια είναι ότι αυξήθηκαν κατά 40% οι συμμετοχές στις διαδικασίες, όμως απέχουμε αρκετά από το επιθυμητό.

  Μαζί με το παρόν μήνυμά μου και για την καλύτερη ενημέρωσή σας, θα λάβετε το Διοικητικό Απολογισμό της απερχόμενης θητείας και τα αποτελέσματα και τα στοιχεία των εκλεγομένων.

   Το νέο Δ.Σ. του Ο.Σ. Πέλλας δεσμεύεται απέναντι σας, ώστε να ανταποκριθεί τόσο στα φλέγοντα θέματα που απασχολούν το μάχιμο οδοντίατρο, όσο και στις απαιτήσεις σας για τη γενικότερη λειτουργία του συλλόγου μας. Συνεχίζουμε στο δρόμο που χαράξαμε, χωρίς πολλά λόγια, με κινητήρια δύναμη την ανανεωμένη εμπιστοσύνη σας. Για όλες τις πρωτοβουλίες που θα πάρουμε, πρώτος στόχος μας είναι να σας φέρουμε κοντά στη λειτουργία και στις δράσεις του Συλλόγου.  Θεωρούμε απαραίτητη τη συμμετοχή σας στις δράσεις του συλλόγου αλλά και την κριτική σας, γιατί τα προβλήματα είναι κοινά, και δεν έχουν χρώμα ούτε παράταξη.  
   Βασικό μέλημα όσων εκπροσωπούμε στα όργανα της Ε.Ο.Ο. τον Σύλλογο, είναι να πείσουμε τους κυβερνώντες, ότι οι Έλληνες ασθενείς αξίζουν οδοντιατρική περίθαλψη ισάξια των Ευρωπαίων πολιτών και όχι μιας τριτοκοσμικής χώρας και οι Έλληνες οδοντίατροι αμοιβές αξιοπρέπειας. 


   Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ηγούμαι ενός σχήματος που το αποτελούν άξιοι και ικανοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες, κάτι που το απέδειξαν στις προηγούμενες θητείες, και δεν μας λείπει ούτε το κέφι ούτε η διάθεση για την νέα θητεία. Δεν είμαστε όμως παντογνώστες . Σας καλούμε να συνδράμετε στην προσπάθεια αυτή. Δυναμώνουμε όλοι μαζί. Μπορούμε καλύτερα όλοι μαζί!

  Τέλος, επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω όλους αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου και δεσμεύομαι να φανώ αντάξιός της.

Με Εκτίμηση


                                                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                          Πρόδρομος Δεμίρης

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

email:

ospellas2@gmail.com

Τηλέφωνο:

2381025121

Διεύθυνση:

Φιλίππου 26
Έδεσσα 58200